Bazeni Easypool

Bazeni Easypool
Bazen EASYPOOL je namenjen ljudem, ki cenijo kvaliteto in v kolikor to želijo, bazen tudi sami postavijo. Kompleti vsebujejo vse potrebno za izgradnjo bazena.

Posebni stiroporni zidaki poleg hitre gradnje poskrbijo tudi za odlično toplotno izolacijo bazena. Način same gradnje je za domače mojstre enostaven. Po dokončanju betonske plošče se zidaki sestavijo v pravokotnik in se zalijejo z betonom. Na priložene profile se nato v bazen položi posebna UV obstojna folija (debelina 0,8mm), ki je v enem kosu (montažna). Globina vseh bazenov je 150 cm.

Izdelava bazena je hitra in za domače mojstre relativno enostavna. Dodan je ves potreben cevni  material, spojni material, kolena, ventili, peščeni filter. Seveda lahko kot opcijo v bazen dodatno vgradimo še plavalno ali masažno napravo, različno osvetlitev in ostalo dodatno opremo, ki obogati trenutke preživete v bazenu.

Bazen Easypool z neprekosljivim razmerjem med ceno in kvaliteto, namenjen tudi domačim mojstrom. Glavne prednosti bazena:

  • Enostavna in hitra gradnja tudi s pomočjo podrobnih pisnih in video navodil
  • Odlična toplotna izolacija bazena, dolga življenjska doba
  • Skrbno izbrani vgradni materiali odličnih evropskih proizvajalcev
  • Črpalka Made in Germany, peščeni filter Bilbao s stranskim šestsmernim ventilom in deljeno posodo za lažjo menjavo peska
  • Folija 0,8mm, visokofrekvenčno varjena, UV odporna
  • Brezplačni strokovni nasveti pred in med gradnjo – vrhunsko usposobljeni strokovni s vetovalci z več kot 20 let izkušenj
    5 let garancije


Bazenski komplet vključuje vse potrebno za postavitev popolnoma funkcionalnega bazena in sicer: striporne zidake, montažno folijo modre barve debeline 0,8 mm, kaširani antibakterijski filc, aluminijaste kotnike za pritrditev folije, peščeni filter BILBAO vključno s črpalko Aqua plus, bazensko instalacijo z inox vložki in vijaki namesto samoreznih vijakov (talni odtok Neptun, skimer Astral, povratna šoba Neptun), inox lestev 4 nastopi, ves potreben cevni ter spojni material. Priložena so podrobna pisna in video navodila za postavitev bazena.

Oznake: bazen easypool

Dodaj odgovor

Vse polja so obvezna

Ime:
E-pošta: (Ni objavljeno)
Komentar: