Solo samo bazen
Solo bazen kot že ime pove je samo bazen brez dodatkov kot so filter, lestev in ostalo. Montažni bazeni SOLO so odlična izbira v kolikor ste imeli doma manjši bazen (ringpool z napihljivim robom ipd.) in bi ga radi zamenjali za bolj kvalitetno in trajno rešitev. V kolikor vam je od obstoječega bazenčka ostala filtrirna naprava, lestev,... boste ...
Solo bazen kot že ime pove je samo bazen brez dodatkov kot so filter, lestev in ostalo. Montažni bazeni SOLO so odlična izbira v kolikor ste imeli doma manjši bazen (ringpool z napihljivim robom ipd.) in bi ga radi zamenjali za bolj kvalitetno in trajno rešitev. V kolikor vam je od obstoječega bazenčka ostala filtrirna naprava, lestev,... boste potrebovali le še ta bazenski SET. V kolikor bi radi zamenjali tudi filter, lestev,... smo za vas pripravili tudi to opcijo.

Bazen set SOLO sestavlja vroče pocinkana pločevina debeline 0,4mm bele barve, previsna folija debeline 0,3mm v modri barvi, PVC spodnja in zgornja vodila, montažni skimer s povratno šobo ter letno pokrivalo.
Več

Solo samo bazen  20 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 20 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 20 izdelkov