Bestway bazeni
Bestway bazeni so kvalitetni poceni bazeni za vsak vrt. 3 združene plasti PVC-ja in poliestra bazenov Bestway zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo. Poleg zunanjih in napihljivih bazenov, vam nudimo tudi igrala za bazen. Za vzdrževanje vašega bazena in bazenske vode imamo za vas original BestWay kartuše za filtre, pokrivala za okrogle in p...
Bestway bazeni so kvalitetni poceni bazeni za vsak vrt. 3 združene plasti PVC-ja in poliestra bazenov Bestway zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo. Poleg zunanjih in napihljivih bazenov, vam nudimo tudi igrala za bazen. Za vzdrževanje vašega bazena in bazenske vode imamo za vas original BestWay kartuše za filtre, pokrivala za okrogle in pravokotne bazene vseh velikosti, lestve, podloge za bazene, originalne rezervne dele BestWay ter še drugo bazensko opremo in tehniko.
Več

Bestway bazeni  25 izdelkov.

Podkategorije

  • Solo samo bazen
    Solo bazen kot že ime pove je samo bazen brez dodatkov kot so filter, lestev in ostalo. Montažni bazeni SOLO so odlična izbira v kolikor ste imeli doma manjši bazen (ringpool z napihljivim robom ipd.) in bi ga radi zamenjali za bolj kvalitetno in trajno rešitev. V kolikor vam je od obstoječega bazenčka ostala filtrirna naprava, lestev,... boste potrebovali le še ta bazenski SET. V kolikor bi radi zamenjali tudi filter, lestev,... smo za vas pripravili tudi to opcijo.

    Bazen set SOLO sestavlja vroče pocinkana pločevina debeline 0,4mm bele barve, previsna folija debeline 0,3mm v modri barvi, PVC spodnja in zgornja vodila, montažni skimer s povratno šobo ter letno pokrivalo.
  • Kompleti
    Komplet bazeni so bazeni z dodatki, ki vsebujejo bazen, kartušni filter, varnostno lestev, podlogo, skimer (oprema varira glede na velikost bazena in bazenski komplet).
na stran
Prikazujem 13 - 24 od 25 izdelkov
Prikazujem 13 - 24 od 25 izdelkov