Bazeni

Bazeni vseh vrst. Solo bazeni, komleti bazenov s filtrom in lestvijo, vgradni bazeni in tudi montažni prostostoječi bazeni. Ker se zavedamo, da je na voljo veliko različnih bazenov in zna biti odločitev izbire tistega pravega bazena včasih malo zahtevna, smo vam pripravili veliko izbiro bazenov v kategoriji bazeni . Kjer si lahko ogledate glavne...

Bazeni vseh vrst. Solo bazeni, komleti bazenov s filtrom in lestvijo, vgradni bazeni in tudi montažni prostostoječi bazeni. Ker se zavedamo, da je na voljo veliko različnih bazenov in zna biti odločitev izbire tistega pravega bazena včasih malo zahtevna, smo vam pripravili veliko izbiro bazenov v kategoriji bazeni . Kjer si lahko ogledate glavne razlike med različnimi vrstami bazenov in bazen naročite kar preko spleta oz. online, za vse ostalo poskrbimo mi.

Več

Bazeni  69 izdelkov.

Podkategorije

 • Bestway bazeni
  Bestway bazeni so kvalitetni poceni bazeni za vsak vrt. 3 združene plasti PVC-ja in poliestra bazenov Bestway zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo. Poleg zunanjih in napihljivih bazenov, vam nudimo tudi igrala za bazen. Za vzdrževanje vašega bazena in bazenske vode imamo za vas original BestWay kartuše za filtre, pokrivala za okrogle in pravokotne bazene vseh velikosti, lestve, podloge za bazene, originalne rezervne dele BestWay ter še drugo bazensko opremo in tehniko.
 • Vgradni bazeni

  Montažni vgradni bazeni so lahko različnih oblik, najbolj popularna je okrogla in ovalna oblika bazena.

  Montažni vgradni bazeni so primerni za popolno vgradnjo. Izbirate lahko med višino 120 ali 150 cm. Vroče pocinkan jeklen obod debeline 0,6mm in UV stabilna visokofrekvenčno varjena modra folija debeline 0,6mm omogočata izjemno obstojnost in dolgo življensko dobo.

  Okrogli montažni bazeni so primerni tako za prostostoječo montažo (višina 120cm), kot za delno ali popolno vgradnjo.Višina 150 cm zahteva vgradnjo vsaj do polovice. Pred nakupom temeljito preberite navodila za postavitev.

  Splošne informacije:
  jeklen obod 0,6 mm (0,8mm pri globini 1,50 m),
  pocinkan in lakiran, na zunanji strani prevlečen z umetno maso
  notranja folija 0,6 mm, UV-stabilizirana,
  visokofrekvenčno varjena, modre barve
  enostavna montaža
  (vijačenje jeklenega plašča ni potrebno)
  visokokakovostna vodila
  skimer in povratna šoba
  6 letna garancija na jeklen obod in folijo

 • Montažni prostostoječi bazeni
  Montažni samostoječi bazeni so bazeni z jeklenim obodom do višine 132 cm. Vrhunska izdelava bazenu omogoča izjemno obstojnost. Zaradi nosilcev vkopanih pod bazenom pri postavitvi, niso potrebne stranske opore. 

  Komplet vsebuje:
  peščeni filter: ca. 6 m³/h, Model KIT PROV 9188: ca. 8 m³/h
  pesek in cevi za priklop (38 mm)
  lestev, 2x4 nastopi, s podestom, višina 132 cm
  15 cm bazenski rob - vodila
  12 cm vertikalni oporniki
  vgradni skimer s povratno šobo in tesnilnim kompletom za prezimovanje
  zaščitni filc (110 g/m²)
  jeklen obod 0,45 mm, galvaniziran, belo lakiran
  notranja folija 0,4 mm, 3 cm širok var modra barva
  Proizvajalec bazena GRE Španija
  Proizvajalec peščenega filtra Waterman Nemčija
na stran
Prikazujem 1 - 12 od 69 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 69 izdelkov