Filtri in oprema za filtre
Filtre in opremo za filtre uporabljamo za filtriranje bazenske vode.

Filtri in oprema za filtre  29 izdelkov.

Podkategorije

 • Peščeni filtri za bazene
  Peščeni filtri omogočajo zelo dobro filtracijo. Na filter je možno priključiti sesalec bazenskega dna, na zmogljivejši filter je možno priključiti tudi avtomatski sesalec. Za izboljšanje filtracije lahko uporabljate sredstva za kosmičenje. Pri izbiri filtra za vaš bazen upoštevajte, da mora biti filter sposoben celotno vodo v bazenu prefiltrirati v 4 do 6 urah.  Delovanje razdelimo v tri skolpe po cca 2 uri. Zmogljivejša naprava bo potrebovala manj časa za filtracijo. 
  Primer: Vsebina vašega bazena je 20 m3: 20x 1,5 = 30 m3, 30 m2: 6 ur = 5m3/h. Rezultat: za 20 m2 vode potrebujete filtrirno napravo, ki prefiltrira vasj 5m3/h.
  Bazensko vodo moramo dnevno prefiltrirai min. 1x. Ob večjih zunanjih temerpaturah in v obdobju, ko je bazen bolj obremenjen pa 1,5 do 2x.
 • Kartušni filtri za bazane
  Obesni kartušni filtri za manjše bazene z nizkonapetostno črpalko in transformatorjem. Vse v enem kosu. Filter se obesi na rob bazena, za priključitev ni potrebno nobenega dodatnega materiala ali priključkov.
 • Oprema za filtre
  Oprema za filtre so predvsem kartuše in pesek, ki jih potrebujemo pri uporabi filtra za bazen.

  Filtrirni pesek
  Termično obdelan kremenčev pesek za peščene filtre granulacije 0,4 do 0,8 in 1 do 2 mm v vrečah po 25 kg

  Filtrirne kartuše
  V prodajnem programu imamo veliko število filtrirnih kartuš različnih dimenzij številnih proizvajalcev. Pred naročilom ali nakupom se prepričajte, da ste izbrali pravo, ki bo ustrezala vaši filtrirni napravi.Pomembni podatki so: dolžina kartuše, premer kartuše, premer odprtine, ali je kartuša odprta na obeh straneh.

  Nadomestne gobice
  Za obesne filtrirne naprave. 3 gobice, za filtre AR 121 ali AR 127

  Vgradni in obesni skimer
  Skimer nam omogo ča, da vodo za filtriranje zajemamo v čim bolj tankem sloju z gladine. Glede na tip bazena imamo v ponudbi vec različnih skimerjev.
  Za montažne bazene z jeklenim
  obodom. Skimer, povratna šoba
  in sesalni nastavek.
  Priklop 32 mm, za pritrditev na
  napihljiv obroč ali na rob bazena.
  Za Bestway bazene.

na stran
Prikazujem 25 - 29 od 29 izdelkov
Prikazujem 25 - 29 od 29 izdelkov