Vgradni bazeni

Montažni vgradni bazeni so lahko različnih oblik, najbolj popularna je okrogla in ovalna oblika bazena.

Montažni vgradni bazeni so primerni za popolno vgradnjo. Izbirate lahko med višino 120 ali 150 cm. Vroče pocinkan jeklen obod debeline 0,6mm in UV stabilna visokofrekvenčno varjena modra folija debeline 0,6mm omogočata izjemno obstojnost in do...

Montažni vgradni bazeni so lahko različnih oblik, najbolj popularna je okrogla in ovalna oblika bazena.

Montažni vgradni bazeni so primerni za popolno vgradnjo. Izbirate lahko med višino 120 ali 150 cm. Vroče pocinkan jeklen obod debeline 0,6mm in UV stabilna visokofrekvenčno varjena modra folija debeline 0,6mm omogočata izjemno obstojnost in dolgo življensko dobo.

Okrogli montažni bazeni so primerni tako za prostostoječo montažo (višina 120cm), kot za delno ali popolno vgradnjo.Višina 150 cm zahteva vgradnjo vsaj do polovice. Pred nakupom temeljito preberite navodila za postavitev.

Splošne informacije:
jeklen obod 0,6 mm (0,8mm pri globini 1,50 m),
pocinkan in lakiran, na zunanji strani prevlečen z umetno maso
notranja folija 0,6 mm, UV-stabilizirana,
visokofrekvenčno varjena, modre barve
enostavna montaža
(vijačenje jeklenega plašča ni potrebno)
visokokakovostna vodila
skimer in povratna šoba
6 letna garancija na jeklen obod in folijo

Več

Vgradni bazeni  21 izdelkov.

Podkategorije

 • Montažni bazeni
  Montažni bazeni so odlična izbira v kolikor ste imeli doma manjši bazen (ringpool z napihljivim robom ipd.) in bi ga radi zamenjali za bolj kvalitetno in trajno rešitev.
  Bazeni Natur so bazeni s kovinsko steno, ki so obloženi z leseno oblogo. Lesena obloga je iz borovega lesa debeline 22 mm. Vrhunska izdelava bazenu zagotavlja izjemno obstojnost. Prozvajalec je GRE Španija.
  Ovalni montažni bazeni so primerni za popolno vgradnjo. Izbirate lahko med višino 120 ali 150cm. Izjemna obstojnost in dolga življenska doba.
 • Easypool bazeni
  Bazen EASYPOOL je namenjen ljudem, ki cenijo kvaliteto in v kolikor to želijo, bazen tudi sami postavijo. Kompleti vsebujejo vse potrebno za izgradnjo bazena.
  Posebni stiroporni zidaki poleg hitre gradnje poskrbijo tudi za odlično toplotno izolacijo bazena. Način same gradnje je za domače mojstre enostaven. Po dokončanju betonske plošče se zidaki sestavijo v pravokotnik in se zalijejo z betonom. Na priložene profile se nato v bazen položi posebna UV obstojna folija (debelina 0,8mm), ki je v enem kosu (montažna). Globina vseh bazenov je 150 cm.
   
  Izdelava bazena je hitra in za domače mojstre relativno enostavna. Dodan je ves potreben cevni material, spojni material, kolena, ventili, peščeni filter. Seveda lahko kot opcijo v bazen dodatno vgradimo še plavalno ali masažno napravo, različno osvetlitev in ostalo dodatno opremo, ki obogati trenutke preživete v bazenu.
na stran
Prikazujem 1 - 12 od 21 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 21 izdelkov